December bij Leef! Aruba

Posted on Posted in Geen categorie
Het is december, yeah! Op Aruba, en ook bij Leef! Aruba, betekent dat een komen en gaan van mensen die even het eiland af, of juist op, zijn. Ondanks flink wat minder mensen, gaat God het eiland niet af en gaat Leef! Aruba natuurlijk door!
Op 25 december (zondag) hebben we om gewone tijd (10:30) dienst. En op 1 januari hebben we geen gewone dienst maar een Nieuwjaarsinloop van 18:00 tot 19:00, waar iedereen z’n oliebollen, appelflappen, pan bati en pisang goreng van vorig jaar 🙂 mag meenemen!
De 25e zal een gewone dienst zijn in kerstsfeer, met een leuke bijdrage van de Leef! Kids. Op Nieuwjaarsdag is het geen dienst, maar een gezellig samenzijn waarin we samen het nieuwe jaar inluiden met een kort bemoedigend woordje. Iedereen en z’n moeder is welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *