Fijn bij Leef!Aruba

Posted on Posted in Geen categorie

Hoi vrienden van Leef!

Op de eerste plaats willen wij God alle eer en glorie geven voor Zijn goedheid en trouw.

Ik, Henk, maak samen met mijn vrouw Geraldine en onze dochters Cherry en Sharon een hele fijne en vruchtbare tijd door in Leef!Aruba onder leiding van voorgangers Christian en Nathalie Tan. Begin 2016 maakte wij Christian mee in een zondagdienst, en God plaatste het verlangen in onze harten in de toekomst meer met hem te maken te hebben.

Wij waren zo gezegend om de eerste dienst van Leef!Aruba in februari bij te wonen en sindsdien is het verlangen alleen maar sterker geworden deel te mogen hebben aan deze samenkomsten. Vooral mijn vrouw zag het van het begin reeds zitten en was bereidwillig mee te werken aan wat haar aangeboden werd. Ook mijn oudste dochter is actief in de aanbiddingsdienst (worship) en de jongste houdt zich bezig met de allerkleinsten op de zondagschool.

Als gezin voelen wij ons heel erg op ons gemak, vooral het contact met de overige broeders en zusters.

Wat ons ook erg aantrok zijn de preken van Christian, echt door de Heilige Geest geleid, en altijd een zegen en groei in onze levens. De preken zijn in het Nederlands, vertaald naar het Papiaments, en ook wij zien in Leef!Aruba, in de toekomst, in het Papiaments en Spaans gepredikt worden. Gelukkig hebben wij een viertalige voorganger in de persoon van Christian die een geweldige boodschap heeft voor de mensheid.

Aruba is heel erg gezegend met hem. Dat onze lieve Vader God Christian en Nathalie Tan en gezin nog vele jaren op Aruba mag zegenen, en met nog meer nieuwe Leef! gemeentes.

Henk, Geraldine en kids

One thought on “Fijn bij Leef!Aruba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *