Wilkin van de Kamp in Leef!

Posted on Posted in Geen categorie

Wilkin van de Kamp in Leef!

 

Zondag 15 januari zal spreker, schrijver en kerkplanter Wilkin van de Kamp (NL) spreken in Leef! Aruba. Samen met zijn vrouw Aukje (initiatiefneemster Pan de Vida Peru) komt hij onze pastors Christian en Nathalie een paar dagen bezoeken, na een zendingsreis naar Colombia en Peru. Wilkin leidt het Vrij Zijn-netwerk, met o.a. conferenties, een uitgeverij, televisieproducties en trainingen. Daarnaast zijn ze voorgangers van de Nederlands-Duitse kerk ECG in Aalten.

 

Het waren Wilkin en Aukje die Christian en Nathalie uitnodigden om voorgangers te worden in de door hen opgestarte kerk in Zutphen. Daarnaast plantten ze ook in Doetinchem en Nijmegen een kerk. Wilkin brengt altijd een bijzondere boodschap. Iedereen welkom!

 

Uiteraard zoals elke zondag is er tegelijkertijd Leef! Kids beneden in het gebouw.

 

Tin traduccion na Papiamento of Spaño pa loke tin mester di dje. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *