PREEK-CD'S

Deze preek-cd's worden toegezonden bij elke gift naar keuze, maandelijks of eenmalig, voor het zendingswerk van de kerkplanting van LEEF! Aruba. Naast mensen opbouwen in hun geloof hopen we er ook wat extra geld mee binnen te halen om te investeren in alles wat komt kijken bij het opstarten van een nieuwe gemeente. Na bestelling mag u zelf per bank de gift overmaken. Dit kan eenmalig, of een maandelijks terugkerende gift zijn. Met beide help je ons mensen te bereiken met het evangelie!
Giften kunnen belastingaftrekbaar via VPE Zending, NL53 INGB 0000 185.985, t.a.v. Christian en Nathalie Tan, “CD Verdeel en Heers”. De kostprijs per CD om te maken incl. verzenden is zo’n € 9,-, alles daarboven gaat naar het zendingswerk.
Alle cd's zijn nu even uitverkocht, maar er komt binnen een paar maanden een 2e druk. Dus bestellen kan gewoon, met eventjes geduld!

Verdeel en Heers (CD) – Christian Tan

“Jezus vind ik OK, maar de kerk is niks”. Dit hoor je vaak vandaag de dag. Veel mensen haken af bij de woorden kerk, gemeente en helemaal eng: ‘autoriteit’c. Ze geloven wel alleen, als gezin, met een klein groepje, of achter een scherm. Toch zegt God dingen als ‘Ik zal Mijn kerk bouwen’, ‘Onderwerp je aan de oudsten’ en ‘Verzuim je samenkomsten niet’! Hoe zit dit?

Satan heeft als doel gelovigen te verdelen, van elkaar af te snijden, ze te isoleren en ze zo te verzwakken, waarna ze een makkelijke prooi zijn voor afleiding, verleiding en zelfs geloofsafval. In deze boodschap, onderdeel van de serie “I love my church!’ op De Betteld (2012), waarom we niet kunnen worden hoe God ons bedoeld heeft in ons uppie!

Volg Die Wolk (CD) – Christian Tan

God wil het leven van iedere gelovige voortdurend leiden. Niemand hoeft het zelf maar alleen uit te zoeken! In de woestijn onder Mozes had Israël de wolkkolom die steeds voor hen uitging, en de plekken uitzocht waar ze konden kamperen, plus hoe lang ze overal zouden blijven. Maar hoe verstaan we nu Gods stem voor de stappen die we moeten zetten, en voorkomen we misleiding? En wat vraagt het van onze fijne comfortzone? In deze preek (deel van een serie op De Betteld, 2014) geestelijke & praktische handvatten om Gods wolk voor je leven te volgen.

De speech van Satan (CD) – Christian Tan

Kennis van de vijand is de basis voor de defensiestrategie van elk land. God zegt dat satans gedachten ons niet onbekend hoeven te zijn (2 Kor. 2:11), en dat Zijn Woord ons wijzer kan maken dan onze vijanden, inclusief de duivel met zijn 6000-jarige ervaring met de menselijke psychologie! Maar dan moeten we wel Gods gedachten downloaden en niet onwetend blijven over wat Hij wil dat we wél weten.

Het verhaal van de aanval van de Assyrische Sanherib op Jeruzalem toen Hizkia koning was, staat 3x in de Bijbel – dus zou God misschien willen dat het wat bekender was dan het nu is? In deze boodschap legt Christian uit hoe God door de speech die Sanherib hier geeft, en hoe Hizkia hierop reageerde, ons laat zien hoe we Satans intimidatietoespraken in onze levens glansrijk kunnen doorstaan en hoe geloof elke demonische vijand doet wijken!

Het Vlindereffect (CD) – Christian Tan

De weerkundige en wiskundige Lorentz ontdekte in de jaren ’60 dat in een model om het weer te voorspellen, een paar cijfers achter de komma een reusachtig verschil konden maken in de weersverwachting. Hij beschreef het via een onvergetelijk voorbeeld: het fladderen van vlindervleugels in het Amazonewoud kan uiteindelijk een orkaan een werelddeel verderop veroorzaken.

In het echte leven is dit net zo. Dingen die onbelangrijke details lijken die er niet toe doen, blijken een enorm effect te kunnen veroorzaken. Positief, maar ook negatief.

Deze preek uit 2013 gaat in op de oneindige kracht die God verbindt aan het (wel of niet) gehoorzamen van wat Hij zegt.


Verdeel en HeersVolg die WolkDe speech van de SatanVlindereffect


MaandelijksEenmalig