TOTALE OPSTARTKOSTEN: € 9.100

NU BINNEN: € 5.742

HELP LEEF! ARUBA OP WEG

SPONSOR EEN SPECIFIEKE UITGAVE HIERONDER OF GEEF EEN ALGEMENE BIJDRAGE.

Nederlandse rekening:

VPE Zending t.n.v. Leef! Aruba (plus evt. wat je concreet wilt steunen)

NL53 INGB 0000 185 985 - Doe ons ook even een berichtje zodat we het weten!

Arubaanse rekening:

Stichting Leef! Aruba (adres: Papilon 244)

82573701 (rekening van Banco di Caribe)

Een nieuwe kerk betekent een nieuwe doelgroep die wordt aangeboord met het evangelie. De oogst is groot en staat rijp op het veld! Hieronder de basiskosten waar we goed diensten kunnen beginnen. Met het Lanceringsteam van 20 personen hebben we zelf al een geweldig bedrag bij elkaar gebracht. Voor de rest hebben we hulp van buiten nodig. Elke gift, klein of groot, maakt het ons als kerk makkelijker inwoners van Aruba zonder geloof of kerk te bereiken.

 

Lesmappen Leef! Kids - € 335

4 lesmappen van Promiseland voor de start van de verschillende groepen van het kinderwerk Leef! Kids. Het volpompen van die kleintjes met liefde en Gods woorden nemen we enorm serieus! - GESPONSORD VANUIT NOORWEGEN, 23 JANUARI!

 

Projectieprogramma - € 363

ProPresenter 6, door iedereen ons aangeraden als het beste projectieprogramma van dit moment. Kan naast video, bijbelteksten ook liedteksten projecteren voorzien van bewegende achtergrondbeelden. Winnaar beste programma 2015 volgens Worship Leader Magazine 3 FEBRUARI: GESPONSORD DOOR DE EUREGIO CHRISTENGEMEENTE AALTEN-BOCHOLT!.

 

Koffiemachine - € 470

Tweedehands Nespresso Gemini CS 220. Professionele machine, nieuwprijs € 1500, op Marktplaats gespot voor een stuk minder, als we snel zijn. Helpt die Starbucksachtige sfeer te creëren met luxe koffies en zoete hapjes die onze doelgroep zeker lang zal laten na-hangen. 

 

Mediateam - € 2250

Foto- en videocamera + ondersteunend materiaal Mediateam, voor het maken van mediaproducties zoals het Leef! Nieuws (mededelingen op scherm), artwork voor de website, YouTube en Vimeo. 

 

Drumstel - € 306

Tweedehands drumstel in goede staat, op de Arubaanse marktplaats. GESPONSORD VANUIT LEEF! ARUBA EN (behalve de bekkens) AANGESCHAFT, 17 JANUARI!!!

 

Inventaris Leef! Kids - € 250

Speelgoed, boekjes, box, hygiëne, registratiesysteem, cd-speler, tekenmateriaal... alles om de kinderen veilig, schoon en heeeeel erg blij te houden! - GESPONSORD VANUIT HET LEEF! ARUBA-TEAM, 28 JANUARI!

 

Geluidssysteem - € 300

Aanbidding goed laten klinken! 3 FEBRUARI: GESPONSORD DOOR DE EUREGIO CHRISTENGEMEENTE AALTEN-BOCHOLT!

 

Gitaarversterker - € 150

Christian gaat zelf gitaar spelen tot een betere virtuoos komt opdagen! De elektrische gitaar is al gedoneerd door iemand uit Leef! Zutphen. (En trouwens ook een piano door een Leef!Arubaan).

 

50 T-shirts vrijwilligers -  € 200

T-shirts met Leef! Aruba-logo.

 

5 rolbanieren - € 250

Uitrolbare banieren in eigen Leef! Aruba-stijl. 

 

2 strandvlaggen - € 160

Strandvlaggen. Zodat mensen ons goed kunnen vinden. Flink verzwaard want op Aruba waait het hard!

 

Drukwerk -  € 375

Folders, posters, kaartjes, briefpapier.

 

Computer - € 1100

Laptop voor projectie en mediaproductie

 

Diversen muziek - € 820

Muziekstandaards, luidsprekers, kabels, microfoons.

 

1 maand huur - € 770 + € 770 borg

De bovenverdieping van het vakbondsgebouw waar we de hele week diensten mogen houden, inclusief 2 zalen voor de kinderen, keuken en opslagruimte. Een werelddeal!